casa cu poveste featured image
Amenajare interioara Casa Parcul Carol
20/04/2016
Amenajare duplex in stil marin, Navodari
Amenajare duplex in stil marin, Navodari
29/08/2016
Arata tot

Amenajare apartament in stil contemporan elegant, Complex The Park

Amenajare apartament in stil contemporan elegant, Complex The Park

Amenajare apartament in stil contemporan elegant, Complex The Park

Apartament in stil contemporan elegant, Complex The Park

Acest apartament stilat este situat in Complexul rezidential The Park langa parcul Tineretului din Bucuresti. Conceptul de amenajare a pornit de la idea de a crea un design elegant si atractiv, dar care sa transmita sentimentul de confort si emotie pozitiva.

Liniile sale elegante, dar in acelasi timp moderne sunt completate de texturi si forme art deco si cele industriale, care integreaza proiectul. Gama cromatica oscileaza intre tonuri calme de pasteluri ale lavabilei pana la scenografia dramatica datorita fototapetului. Toate finisajele maximizeaza si accentueaza spatiul intr-un mod gratios, tinand cont ca rezultatul final trebuie sa fie unul luxos.

Daca livingul si zona de luat masa sunt amenajate intr-un stil contemporan-industrial, in care avem multe elemente personalizate: placarile peretilor sau panourile decorative de pe tavan, dormitorul este inspirat din camerele somptuoase de hotel in stil american. Aici culorile si finisajele sunt mult mai relaxante – bejuri si griuri pastelate, textile si tapiterii catifelate, mocheta din lana naturala si furnir din lemn natur.

Bucataria isi are rolul de a fi o zona practica, gandita cat mai ergonomic chiar daca spatiul este destul de limitat. Si baile au fost proiectare conform fluxului corect, dar luand in calcul si designul elegant, datorita finisajelor propuse: marmura, mobilier din mdf vopsit lucios, accesorii metalice aurite etc.

Simplitatea, dar si eleganta este cheia esentiala in acest proiect. Am incercat sa nu incarcam spatiul, ci din contra sa folosim elementele cele mai utile, pentru a lasa atmosfera cat mai aerisita. Ne mandrim de acest concept si asta datorita colaborarii stranse cu clientul si libertatea de a crea proiectul de la 0.

Proiect realizat

Proiect concept – 3D