Octav Roman - Arhitect de interior

Octav Roman

Arhitect de interior, absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Bucuresti, sectia design interior.

eu alb negru copy

Natalia Berezovskaia

Arhitect de interior, absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Bucuresti, sectia design interior.

Cine suntem noi ?

Suntem un grup energic de designeri de interior prietenosi si inspirati care credem ca orice zi te poate binedispune cu un design reusit. Mentalitatea noastra ne face sa ne dorim mai mult, sa realizam case cu o personalitate distincta sau noi spatii HoReCa si Retail, intr-un mediu care te poate conduce foarte usor in kitsch sau catre mentalitati neinitiate. Studioul de design Creativ Interior a fost infiintat in 2010 in Bucuresti cu scopul de a oferi clientilor nostri o gama larga de servicii de la consultanta in design, proiectare de arhitectura, pana la executie: alegerea si ofertarea pieselor de mobilier, corpurilor de iluminat si a finisajelor. De cinci ani oferim mai mult decat crearea unor concepte unice de design interior pentru industria HoReCa sau a spatiilor comerciale. Oferim idei de amenajare ce eficientizeaza fluxurile de clienti sau angajati generand un impact pozitiv in profitabilitatea companiei tale.

Experienta – designeri de interior

Credem ca un design reusit afecteaza foarte mult emotiile umane, comportamentul si bunastarea generala. Responsabilitatea nostra este de a lucra impreuna cu tine in amenajarea unui spatiu perfect adaptat viitorilor tai client.

Proiecte executate in timp util

De la crearea conceptului, planificarea spatiului si pana la executie, iti oferim servicii complete de design interior. Suntem partenerul de incredere care iti ofera serviciile de care ai nevoie, respectand termenele setate.

Cu ce te putem ajuta?

Experienta noastra in design te poate ajuta la alegerea conceptului, stilului, finisajelor sau a decorului in amenajarea spatiului. Vei avea tot sprijinul nostru in ceea ce priveste consultanta in design, iar proiectul creat de noi te va ajuta sa vizualizezi spatiul tau cat mai realist. Iti putem pune la dispozitie si coordonarea si executia proiectului la cheie pentru ca sa te puteti bucuri de noua locuinta / locatie. Pentru a te convinge puteti intra in Portofoliul nostru de lucrari.

Cum ne gasiti ?

Pentru a solicita un design personalizat ne puteti contacta telefonic +40758739654 sau pe mail: office[at]creativ-interior.ro