Cum sfesnicile se pot integra intr-un interior modern

Idei de decor: Cum sfesnicile se pot integra intr-un interior modern

Nu in orice interior puteti gasi aranjamente cu sfesnice. Si asta nu pentru ca nu se potrivesc stilului amenajarii sau decorului, ci mai degraba pentru ca oamenii pur si simplu nu-si dau seama cat de originale ar arata aceste obiecte ca accente de lumina si forma. O gandire deschisa si transparenta poate permite gasirea de solutii reusite.

De exemplu, multi s-au obisnuit cu imaginea in care sfesnicile sunt suporturi doar pentru lumanari. Dar nu vati gandit vreodata sa folositi flori sau alte elemente de decor? O astfel de compozitie poate decora o cina romantica sau chiar un colt al camerei intr-un mod original.

Foarte elegant arata sfesnicile care se potrivesc cu vesela sau accesoriile, daca acestea sunt plasate pe masa. Iar daca rolul lor este pur decorativ in locuinta dvs, atunci incercati sa gasiti forme atipice si cu design unic pentru aceste obiecte. Sfesnicile cu siguranta va vor completa amenajarea chiar daca stilul amenajarii este unul modern sau higt-tech.

Designerii de azi au transformat viziunea clasica asupra acestui element, astfel un sfesnic clasic din argint este inlocuit cu un obiect de design din materiale naturale de lemn sau piatra, dar si materiale moderne: compozit, sticla sau inox.

Mai jos gasiti cateva modele de sfesnice concepute de marii designeri, cum ar fi Tom Dixon; Lukas Peet pentru Umbra, Shift; Michael Aram sau Philippe Starck pentru Kartell.

 

Idei de decor: Cum sfesnicile se pot integra intr-un interior modern

Idei de decor: Cum sfesnicile se pot integra intr-un interior modern

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *