Brad „Senzatiile Copilariei” creat pentru Festivalul Brazilor de Craciun 2016

Brad „Senzatiile Copilariei” creat pentru Festivalul Brazilor de Craciun 2016

Brad „Senzatiile Copilariei” creat pentru Festivalul Brazilor de Craciun 2016

Anul acesta echipa Creativ Interior a fost invitata sa participe la un eveniment unic si original de strangere de fonduri, avand ca punct central licitatia brazilor de Craciun la Festivalul Brazilor de Craciun, editia 2016. Incercam sa ne implicam in sustinerea educatiei copiilor proveniti din medii defavorizate, de aceea prin crearea bradutului nostru „Senzatiile Copilariei” speram sa adunam cat mai multe fonduri, cu care organizatia Salvati Copiii va putea ajuta acei copii nevoiasi.

Va puteti implica si dvs prin a dona sau a cumpara unul din brazi creati de mai multi designeri autohtoni. Pentru mai multe detalii puteti intra pe site-ul organizatiei Salvati Copiii  sau al evenimentului, sau le puteti scrie pe mailul: rosc@salvaticopiii.ro

 

Iar mai jos va facem prezentarea bradului „Senzatiile copilariei” creat de Octavian Roman de la Creativ Interior, sustinut de Fabrica de Profile.

Conceptul bradului a venit din idea de a crea un obiect decorativ multifunctional care sa transmita emotie si sa insufle starea sarbatorilor de iarna.

Bradul  este inspirat din stilul Art deco prin forma geometrica abstracta, dar si prin materialul din care este realizat – metal auriu. Varful bradului reprezinta un corp de iluminat care proiecteaza cuvintele ce descriu copilaria, si anume: „white” – puritatea copiilor, dar in acelasi timp si albul zaperii, atat de indragit de ei; „laugh” – rasetul neconditionat al celor mici si „smile” – zambetul, care reprezinta cel mai frumos lucru primit de la copii. Partea inferioara a corpului de iluminat pune in valoare ceea ce ne duce cu gandul la iarna, si anume fulgii de nea, realizati prin printare 3D. Iar elementul cheie care reprezinta EMOTIA este colajul de picturi realizate de copiii de la gradinita American Lycetuff Romania.

Prin acest brad am incercat sa intruchipam atat un obiect care sa completeze atmosfera de sarbatoare celui pe care il va avea in acest Craciun, dar si amintirea placuta ca anume copiii sunt cei care ne fac viata implinita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *