Festivalul brazilor de craciun creativ interior

Festivalul Brazilor de Craciun 2017 – ”Tradiţie. Design. Simbol”

În anul 2017 am participat pentru a doua oară la Festivalul Brazilor de Crăciun, cu un bradut special, având o tematică tradițională reinterpretată în stil modern. Suntem mândri că bradul creat de colegul nostru Roman Octav, susținut de Craftex a reușit să strângă o sumă semnificativă de bani care vor contribui la educația copiilor prin organizația Salvati Copiii Romania.

Mai multe detalii despre eveniment puteti citi de pe pagina ziarului Adevarul.

Și povestea bradului:

Tradiţie. Design. Simbol

“Bradul a fost inspirat din cultura şi istoria poporului românesc, regăsite ca motive şi simboluri în hainele tradiţionale. Deşi designul bradului este unul contemporan, cu influenţe urbane, conceptul iniţial a fost să readucem în atenţie tradiţia noastră frumoasă, prin reinterpretarea motivelor populare. Simbolurile nu au fost alese întâmplător, de exemplu, rombul regăsit în perforaţia bradului reprezintă uniunea dintre cer şi pământ, asemeni Coloanei Infinitului, creată de Brâncuşi.”

Bradul nostru creat de Roman Octav, susţinut de Craftex a strâns 22.000 euro și a fost achiziționat de RBC

Cu acest eveniment ne bucurăm cu am reușit să aducem un aport copiiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Dar și TU poți face o faptă bună, indiferent de contribuția ta, fie cu bani, haine sau mâncare, aceasta este foarte importantă pentru cei care au nevoie. DONEAZĂ și TU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *