PIATRAONLINE lanseaza un concurs pentru pasionatii de arta si design interior

PIATRAONLINE lanseaza un concurs pentru pasionatii de arta si design interior

Esti pasionat de arta si design interior? Ai talent la scris, dar nu ai unde sa te exprimi. Cu ocazia aniversarii de 10 ani, PIATRAONLINE  lanseaza o provocare pentru cei pasionati de arta si design interior oferind 10 bloguri la cheie. 

10DesignBlog  este o platforma online dedicata designerilor de interior si arhitectilor care se afla la inceput de drum sau tuturor celor pasionati de acest domeniu. Astfel, liderul in materiale de constructii din piatra naturala porneste in cautare de tineri dornici sa se exprime in scris despre tot ceea ce inseamna decoratiuni, arta si frumos, arhitectura sau amenajarile interioare.

„După 10 ani de proiecte frumoase realizate împreună cu cei mai buni designeri și arhitecți, PIATRAONLINE caută 10 idei de blog pe care să le premieze cu tot suportul necesar lansării în blogosferă. De la alegerea unui nume inspirat pentru blog, până la workshop-uri de design, copywriting și artă fotografică, plus un eveniment de premiere dedicat exclusiv celor 10 câștigători. Credem cu tărie că este important ca majoritatea arhitecților și designerilor să aibă o platformă unde să se poată mândri cu talentul creativ și să-și dezvolte un portofoliu puternic”, susține inițiatorul proiectului Mariana Brădescu-Constantinescu, fondatorul proiectului 10DesignBlog.

Va puteti inscrie la concurs prin accesarea link-ului: www.10designblog.piatraonline.ro  si urmand pasii din formular.

Perioada de inscriere are loc in intervalul 10 februarie – 10 martie 2017. Castigatorii vor fi desemnati pana pe 10 aprilie 2017. Cei 10 finalisti vor fi premiati in cadrul evenimentului de aniversare a 10 ani de PIATRAONLINE ce va loc in luna mai!

Mult succes si ne vedem in luna mai 2017!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *