Collezioni – distribuitor autorizat in Romania al produselor Roberto Cavalli Home

Acum doua saptamani, le-am facut o vizita celor de la Collezioni pentru a descoperi colectiile spectaculoase semnate de designerul italian Roberto Cavalli Home.

Impresionata de aceste produse elegante, chiar usor extravagante, mi-am propus sa ma impart cu ceea ce m-a inspirat si mi-a schimbat parerea asupra unor elemente, care candva pot sa spun ca ma duceau cu gandul la kitch.

De exemplu: Animal print. La ce va duce gandul atunci cand asociati animal printurile cu decoratiuni, imprimeuri la placile ceramice sau la textile? Da da! exact la asta ma gandeam si eu 🙂 Insa parerea mea a fost schimbata in totalitate atunci cand am descoperit colectiile de gresie Giaguaro Mask, Tanduk si Diva de la Luxury Tiles sau designul grafic de pe cestile de cafea din fine bone china, seriile Tigress, Africa si Jaguar din colectia Luxury Tableware.

Cat de bine arata o baie placata cu placile ceramice Giaguaro Mask Nero, avand un accent o cada stil Ludovic de culoare galbena din fonta de la Gaia. Sau cum ar fi sa aveti o baie clasica in care elementele clasice sunt perfect combinate cu cele moderne, chiar high-tech: oglinzi cu rame aurii sculptate manual si chiuvete din sticla, lucrate minutios cu foita de aur, asezate pe un blat din lemn brut incastrat in rasina transparenta de la Gaia Mobili.

In zona decoratiunilor si accesoriilor, puteti descoperi eleganta catifelei pernelor si a seturilor de lenjerie, halatele si prosoapele de baie (Roberto Cavalli Home Linen), precum si colectia de portelanuri sau pahare de cristal, care pot fi un cadou elegant la ocazii speciale, atunci cand vreti sa fiti original.

Va mai dezvalui un mic secret! Cafeaua servita in cestile din setul Africa are un cu totul alt gust! Puteti sa va convingeti daca faceti un drum pana la Showroomul Collezioni din strada Banu Antonache nr. 59, Bucuresti.

Collezioni – distribuitor autorizat in Romania al produselor Roberto Cavalli Home

1.gresie/faianta Giaguaro Mask,cu decoruri – Roberto Cavalli Home Luxury Tiles; 2.perne decorative din catifea si matase Venezia, Roberto Cavalli Home Linen; 3. seturi farfurii Lizzard Gold si Tiger Wings,tacamuri Lizzard Gold,pahare pentru vin,apa si sampanie Monogramma Gold Roberto Cavalli Home Luxury Tableware.

Collezioni – distribuitor autorizat in Romania al produselor Roberto Cavalli Home1. compozitie cu lavoar si oglinda din colectia Ethos de la Galassia; 2. briccola veneziana din colectia Gaia Mobili; 3 & 4. gresie si faianta Giaguaro Mask Nero – Roberto Cavalli Home Luxury Tiles, cada galbena din fonta de la Gaia Mobili;

Collezioni – distribuitor autorizat in Romania al produselor Roberto Cavalli Home

1. gresie si faianta Agatha Azzurro Roberto Cavalli Home Luxury Tiles, compozitie cu lavoar si aplice colectia Kate de la Gaia Mobili; 2. gresie si faianta Signoria Larice Roberti Cavalli Home Luxury Tiles,compozitie vas WC, bideu si accesorii de la Gaia Mobili; 3. gresie si faianta Brightpearl Rainbow, accesorii din cristal si alama aurita Bertocci; 4. gresie si faianta Diva Bianco,cu decoruri Damasco Roberto Cavalli Home Luxury Tiles, compozitie briccola veneziana cu blat din sticla, lavoar ,robinet, oglinzi si aplice de la Gaia Mobili; 5. detaliu briccola veneziana;

Collezioni – distribuitor autorizat in Romania al produselor Roberto Cavalli Home

1. set lenjerie Floris,perne decorative Venezia – Roberto Cavalli Home Linen; 2.  seturi de farfurii,cesti de ceai si cafea Lizzard Sunrise si Silk Gold – Roberto Cavalli Home Luxury Tableware; 3. set 2 cesti pentru cafea Africa, farfurie si ceasca ceai Jaguar, pahare pentru vin Monogramma Platin – Roberto Cavalli Home Luxury Tableware; 4.  farfurii Lizzard Gold,vaza, platou si cesti pentru ceai si cafea Tigress – Roberto Cavalli Home Luxury Tableware.

 

Despre conceptul Collezioni:

„Collezioni este showroom-ul care hraneste inspiratia iubitorilor de frumos prin colecții definite de atitudine si rafinament.
Collezioni este distribuitor autorizat in Romania al Roberto Cavalli Home Luxury Tableware (cesti din portelan, seturi de farfurii, pahare de cristal, tacamuri pentru masa), Roberto Cavalli Home Linen (cuverturi, perne decorative, lenjerii de pat, halate si prosoapte de baie, pleduri), Roberto Cavalli Home Luxury Tiles (gresie si faianta), Gaia (obiecte sanitare), Galassia (obiecte sanitare) si Cristallo Collezioni (corpuri de iluminat).”

 

Cu drag,

Natalia Berezovskaia

 

Poze: Vlad Ciubotariu (www.vladciubotariu.com).

Locatie: Showroom Collezioni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *