Decoratiunile in designul interior

Decoratiunile in designul interior

Cand amenajati sau decorati un spatiu este foarte important sa acordati atentie micilor detalii care fac diferenta. Si aici vorbim de “puterea” decoratiunilor care pot transforma o incapere banala in una cu o personalitate unica.

Sa nu va fie frica sa experimentati, sau daca aveti incredere intr-un specialist in domeniu, atunci sa apelati cu incredere si sa-i cereti sfaturi pentru a schimba aspectul casei dvs, acolo unde va simtiti cel mai bine.

Decoratiunile in designul interior

Exista insa unele reguli de care trebuie sa tineti cont atunci cand va decideti sa decorati sau sa redecorati locuinta dvs:

  • Nu exagerati! Ideal ar fi sa alegeti o tematica pentru decorarea locuintei. Daca casa dvs este deja amenajata intr-un stil anume sau intr-o gama cromatica, aceste elemente va vor ajuta sa alegeti si decoratiunile ca sa integrati designul.
  • Incercati sa folositi decoratiunile ca elemente de accent, care pot fi usor de schimbat/mutat atunci cand va hotarati sa schimbati putin atmosfera.
  • Util sau estetic. Si aici ar trebui sa decideti daca decoratiunile pe care le alegeti sunt doar cu rol estetic sau/si cel util ( ex. lumanari sau chiar unele corpuri de iluminat, oglinzi sau draperii etc.)
  • Si peretii pot fi un element de decor – utilizati tapetul sau fototapetul pe pereti! Acestea pot schimba cel mai usor atmosfera din incapere.

Decoratiunile in designul interior

Si daca tot vorbim de decoratiuni, vreau sa va fac o mica introducere in lumea Victorian Rose – Interioare Frumoase de pe Calea Victoriei nr.210, unde am avut ocazia de a admira interioarele si decoratiunile atat de diversificate, incat fiecare client sigur isi poate gasi  ceva pe placul sau.

Eu am ales o tematica mai romatica, chiar Victoriana, deoarece ma regasesc in acest stil feminin si rafinat.  Si haideti sa va prezint ce mi-a placut:

  • Interiorul clasic in tonuri de albasru. Ca si elemente de decor: Tapetul textil tesut, draperiile bogate cu vipusca si ciucuri, mobilier tapitat.
  • Interiorul vintage cu mobilier sculptat din lemn masiv, culori calde si pastelate, multe decoratiuni si accesorii de bucatarie (servicii de masa, pahare sau tavi etc.)

Ce mai gasiti aici:

  • Un hol superb cu tavan de oglinda;
  • Un birou masculin, pe tematica travel si cu multe decoratiuni legate de calatorii sau accesorii masculine;
  • Un interior spectaculos, unde mocheta este expusa intr-un mod foarte original – pe perete! (mocheta de la Carpet & More);
  • O camera orientala, in care gasiti diverse elemente pentru amenajarea locuintei in acest stil.

Decoratiunile in designul interior

In concluzie: Sfatul meu este sa vizitati acest showroom admirabil, care cu siguranta o sa va inspire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *