Showroom Zoiss Home Design

 

Showroom Zoiss Home Design

Astazi as vrea sa va prezint un showroom de finisaje si mobilier pentru bai Zoiss Home Design.

Situat intr-o casa cu istorie de pe strada Tudor Vladimirescu din Constanta, showroom-ul detine o gama larga de produse pentru amenajari interioare pe care le puteti vedea, testa si in acelasi timp – primi informatii utile pentru a va ajuta sa va schimbati ambientul locuintei.

Showroom Zoiss Home Design

Ce puteti vedea?

Colectii noi de gresie, faianta, mozaic sau parchet. Zoiss Home Design este importatorul de placi ceramice, parchet, piatra reconstruita, obiecte si acesorii sanitare  si chiar piese de mobilier.

 

Showroom Zoiss Home Design

Cu ce va pot ajuta?

Zoiss Home Design reprezinta o echipa dinamica si ambitioasa. Dar sa accentuez punctul lor forte: rabdarea! Au o rabdare de invidiat si asta pentru cu fiecare client in parte, mai ales acum cand showroom-ul lor a devent atat de primitor!

 

Showroom Zoiss Home Design

De ce sa colaborati cu ei?

Va ajuta la gasirea solutiilor pentru fiecare solicitare si asta se datoreaza diversitatii de producatori cu care lucreaza. Va vor sfatui ce sa va alegeti si va vor ajuta sa gasiti produsul la pretul corect.  In cele din urma veti pleca multumit de acolo !

 

Showroom Zoiss Home Design

Succesul lor se datoreaza perseverentei cu care se implica in activitatea de zi cu zi si acest lucru se vede din proiectele realizate si din evenimente organizate.

Cu acest prilej vreau sa multumesc Echipa Zoiss Home Design pentru invitatia la  conferinta de Arhitectura, Design & Building materials si sa le urez in continuare multa energie si success!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *