Winter holidays in Scandinavian style

Sarbatorile de iarna in stil Scandinav

Se apropie Craciunul si odata cu el ne asteapta cel mai asteptat moment al sarbatorilor de Craciun : decorarea bradului si al casei.  Astfel, oricine poate deveni un mic designer si isi poate exersa simtul estetic, decorandu-si locuinta dupa bunul plac.

Sarbatorile de iarna – mereu vor fi cele mai luminoase, fericite si importante evenimente al anului. Aproape in fiecare casa se va impodobi bradul si se va accesoriza locuinta. Insa, o mare insemnatate o are armonia creata de acest decor cu restul ambiantei. In ultima perioada, stilul scandinav este deosebit de popular, asa ca astazi ne-ar placea sa vorbim despre modul in care va puteti decora interiorul de sarbatori in acest stil.

Sarbatorim in stil marin

Mai jos gasiti cateva sfaturi si optiuni de design, care se combina ideal cu acest stil:

–          Imaginea de reni nu trebuie sa lipseasca in decor. Renii (de obicei stilizati) sunt un laitmotiv al acestui stil si un simbol al iernilor nordice. Imaginea renilor le gasiti pe paturi, draperii, perne, intr-un cuvant tot ce inseamna textile.

–          Acordati o atentie importanta bradului – simbol al Craciunului. Daca doriti sa creati un decor festiv scandinav, aveti nevoie neaparat de un brad. Acesta poate fi un brad natural sau unul handmade. In puteti crea din ghirlande, decoratiuni, bomboane – orice care v-ar putea inspira la creatie.

–          Folositi tacamuri si vesela festiva. Un aspect impresionant il au tacamurile de culoare rosu si alb.

–          Decorati-va casa cu ghirlande. Ghrilandele luminoase sunt un mod interesant de a crea o atmosfera festiva si au avantajul ca le puteti agata pe multe suprafete.

–          Culoarea alba este reprezentativa. Cum va amintiti, stilul scandinav se caracterizeaza prin culoarea alba. Si in decorul de Craciun – nu este o exceptie. Daca nu va plac culorile puternice de rosu sau albastru, puteti apela oricand la ghirlande si aranjamente decorative in culori deschise si mult alb.

–          Ambalarea cadourilor.  Daca deja va pregatiti de sarbatori, probabil va ganditi ce cadouri sa le luati celor dragi. Sa atrageti atentie la ambalaj – cadourile trebuie sa fie ambalate in foi decorative cu tematica de Craciun.

–          Creati starea de spirit cu ajutorul decorului viu. Folositi ramurile de brad in cat mai multe locuri – pe comoda, pervaz  sau balustrada scarii.

Sarbatorim in stil marin

Fiecare din aceste sfaturi va vor ajuta sa aduceti bucuria sarbatorilor in casa de Craciun. Si cu cat mai multa imaginatie veti depune, cu atat veti obtine un rezultat mai neasteptat. Decorul pe care il veti realiza trebuie, in primul rand, sa va aduca bucurie si confort in casele dvs.

Fiti creativ si indraznet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *