Design interior office - Birou Star wars

Design interior Office – Birou Star wars

Cu totii cunoastem renumitul film Star Wars, care ne-a marcat copilaria si care ne-a facut sa depasim limitele imaginatiei. Tot Star Wars a fost tema proiectului de amenajre a unui birou de IT din Bucuresti.

Ideea de a crea o atmosfera tematica, ba chiar atipica birourilor standart a venit chiar de la proprietar, pasionat de acest film. Acest indiciu ne-a ajutat sa punem baza unei amenajari moderne cu elemente inspirate din film: postere si siluete cu rorboti; citate din film si anume despre cele despre forta, “care este o forma omniprezenta de energie utilizata de cei care au acea capacitate”.

Designul modern este caracterizat prin simplitatea formelor ale pieselor de mobilier: rafturi si corpuri suspendate de forma  dreptunghiulara, in culori de alb cu accente de turquise si bej. Peretii sunt albi pentru a scoate in evidenta siluetele personajelor din film, printate pe un tapet personalizat. Pentru a iesi din monotonie am propus si cateva piese de mobilier in culori vii: cum sunt fotoliile; iar corpurile de iluminat metalice sunt o parte componenta al motivului spatiului cosmic.

 

Proiect 3D

Proiect realizat