Living contemporan in culori pastelate

Design interior Living contemporan in culori pastelate

Acest living contemporan a fost conceput intr-un mod elegant folosind paleta de culori neutre si pastelate.

Inca de la holul de intrare, se simte atmosfera relaxanta unde culorile deschise de lavabila si tapet lumineaza spatiul.  Holul se deschide catre living cu usi duble frantuzesti, ceea ce permite ca spatiul sa devina unul aerisit si cu un flux deschis.

Livingul este camera de „accent” al casei – linistita, placuta si in acelasi timp cu un aer elegant si fin. Asa cum gama cromatica este una pastelata, cateva elemente decorative au readus in prim plan caracteristile stilului contemporan: brauri si profile decorative, corpuri de iluminat din metal aurit, oglinda voluminoasa deasupra semineului din marmura sculptata etc. Canapeaua generoasa tapitata cu catifea mov-lila, face un contrast placut in ambianta creata. Pentru a inviora incaperea s-au folosit multe plante naturale in ghivece, mobilier mic elegant si obiecte decorative, cum ar fi masute metalice cu blat din sticla, vaze sau sfesnice.

Un alt element important este scara, care este un punct de interes in acest living. Desi destul de discreta, tratarea acestei scari a fost esentiala – treptele din lemn masiv baituit in contrast cu contratreapta si plinta alba, precum si balustrada metalica cu model floral vopsita in alb.

Proprietarul, fiind pasionat de muzica, a venit cu ideea de a amplasa un pian la baza scarii, de unde se deschide si toata privelistea livingului spre terasa exterioara, in spatele peretelui vitrat.

Si acest proiect in stil contemporan a transformat un spatiu simplu in unul placut si primitor, in care toate detaliile au pus baza conceptului de amenajare.

 

Proiect concept – 3D