Design interior - cabinet stomatologic Dentist Holiday

Design interior – cabinet stomatologic Dentist Holiday

Asa cum Dentist Holiday este o clinica stomatologica moderna in care pacientul este tratat la cel mai inalt nivel, si noi pe partea de design am incercat sa aducem o nota de confort si o ambianta primitoare atat pentru clienti, dar si pentru personalul clinicii.

Stilul amenajarii este destul de minimalist si modern. Conceptul fiind bazat pe – “simplu, dar util”, in care functionalitatea are scopul principal, iar esteticul creaza o atmosfera placuta.

Albul = puritate, curatenie – caracterizeaza aceasta amenajare. Culoarea alba transmite incredere, de accea baza coloristica este destul de limitata: pereti albi, dulapuri din MDF alb lucios, linoleum alb antibacterian. Totusi am folosit cateva accente de culoare pentru a inviora designul interior: un perete cu fototapet printat avand ca motiv unul geometric, rafturi incastrate de culoare mov si verde – care reprezinta si culorile brandului), canapeaua moderna cu tapiterie de culoare gri si portocaliu.

Finisajele si elementele amenajarii sunt alese cu mare grija: mobilier putin, dar functional. Astfel am folosit elemente mascate (cum ar fi peretii care incorporeaza zona de depozitare), suprafete lucioase si drepte – usor de curatat, decor minimalist (doar cateva obiecte decorative pentru a integra designul – cateva tablouri, plante in ghiveci, sau o comoda cu oglinda suspendata). 

Tinand cont ca o clinica trebuie sa raspunda cerintelor clientilor din punct de vedere medical, sa nu uitam ca si amenajarea interioara in care sa se foloseasca cele mai bune finisaje isi are rolul ei important. Am incercat sa integram designul cu functiunea si sa rezulte o clinica in care sa te simti bine si confortabil. 

 

Proiect concept – 3D