Design Interior Rezidential - Casa in stil contemporan
Design Interior Rezidential – Casa in stil contemporan
24/02/2015
Living contemporan in culori pastelate
Design interior Living contemporan in culori pastelate
01/11/2015
Arata tot

Design Interior Rezidential – Apartament urban in stil retro-modern

Design Interior Rezidential – Apartament urban in stil retro-modern

Design Interior Rezidential – Apartament urban in stil retro-modern

Design Interior Rezidential – Apartament urban in stil retro-modern

Apartamentul situat in complexul rezidential Greenfield a fost o noua provocare pentru noi. Scopul nostru era sa cream un spatiu care imbina nevoile unui cuplu modern si confortul unui refugiu urban.

De la inceput, conceptul a fost sa gasim solutii practice, dar si estetice pentru  fiecare incapere in parte.

Mixul intre modern si retro este foarte vizibil de cand intrati in casa, si asta se datoreaza alegerea pieselor de mobilier cu tenta scandinava-retro, corpuri de iluminat moderne si gama cromatica neutra dar cu cateva accente de culoare.

Fiind un mediu functional, bucataria mica ofera proprietarilor toate cele necesare in doar 8 mp. Amenajarea fiind una mai moderna, in care fronturile mobilierului sunt in culori uni si textura lucioasa. In contrast cu mobilierul modern avem peretele care imita betonul – putin industrial. Iar pentru a inveseli acest spatiu mic, am folosit un tapet cu mesaje.

Piesa de accent al amenajatii este peretele dormitorului matrimonial executat din lambriuri de lemn de diferite nuante. Astfel peretele scoate in evidenta patul, care ramane punctul de referinta intr-un dormitor.

 

Date Proiect:

Suprafata apartamentului: 70.62 mp +5.9 mp terasa

Despre mobilier + materiale folosite si producatori: Mobilier in mare parte realizat la comanda, unele piese sunt produse de serie sau unicat, spre ex mobilierul retro (noptierele, comoda, fotoliul din dormitor sunt achizitionate de la Retros); Scaunele, masuta plianta din bucatarie, masuta aditionala din sufragerie sunt de la Ikea. Ca si finisaje s-a optat foarte mult la tapet decorativ: cel din bucatarie si dormitor este de la wallpaperfromthe70; cel din sufragerie- fototapet realizat la comanda. Caramida aparenta vopsita in alb in sufragerie. Parchet impletit in mai multe nuante pe peretele din spatele patului in dormitor. Beton aparent in bucatarie.

 

Proiect concept – 3D