Design Interior Spatiu Comercial-Stand Bijuterii Alliance Gold, Galeriile Titan
Design Stand Bijuterii Alliance Gold, Galeriile Titan
17/11/2014
Concept – Stand Bijuterii New Briliant, Galeriile Titan
Design Stand Bijuterii New Briliant, Galeriile Titan
18/11/2014
Arata tot

Design Interior Retail – Magazin 1 minute West Gate

featured image 1 minute west gate

 

1 minute west gate

Design Interior Retail – Magazin 1 minute West Gate

1 minute este un magazin convenience  situat intr-un bloc de birouri din West Gate Business Park, Bucuresti.

Principala caracteristica al acestui magazin este rapiditatea, usurinta si accesibilitatea, reprezentata intr-o forma de design confortabil. Confortul se defineste prin utilizarea de materiale (lemn, gresia de culori calde), lumina si culoare.

Lemnul predomina in amenajarea acestui concept: sipci de lemn si corpurile de mobilier (modulele, gondolele, zona de preparare, mesele si scaunele). Sipcile de lemn, ca element esential, sunt realizate din lemn natur de fag, culoarea similara furnirului de PAL.

Placile ceramice, sunt un alt element important al conceptului. Pentru a le scoate in valoare, s-a creat o imagine neutra (culoarea gri a peretilor si a  lemnului natur  de fag), iar coloristica gresiei a creat accente pe acest fundal. S-au folosit:  gresia Ruhr Plomo (G. 154 30×60 PORCELANICO TILES COLLECTION)  si  placile decorative Cream Tassel (20×20 G.140, G.140 Perla 20×20, 20×20 Ciocolata G.207 și G.207 Blanco 20×20, COLLECTION Vives 1900). Prin utilizarea lor s-a vrut crearea unui aer putin retro intr-o zona moderna, asa cum este un centru de afaceri. Pozitionarea lor pe anumite zone ajuta la directionare, si anume catre zona de servire, dar si catre zona de mese, unde va puteti bucura de o cafea aromata la micul dejun sau de un sandwich la pranz.

Gama cromatica de culori este destul de limitata (culori de gri, verde si alb), insa neutralitatea este completata de culoarea lemnului natur de fag si combinarea placilor decorative (culori pastelate de crem si gri). Lumina predominanta este una de accent. Pe langa lumina ambientala, s-au vrut accente pe zonele de servire/preparare si cea a meselor.

Toate aceste elemente folosite cu stil creat acest loc placut, un loc unde te poti retrage pentru o pauza de cafea sau bucura de un prânz rapid cu colegii.

 

Proiect realizat

Proiect 3D