Casa clasica in stil baroc modern
Design interior Casa clasica in stil baroc modern
29/11/2015
casa cu poveste featured image
Amenajare interioara Casa Parcul Carol
20/04/2016
Arata tot

Amenajare interioara duplex in stil modern, Complex Ilioara Residence

Amenajare interioara duplex in stil modern, Complex Ilioara Residence

Amenajare interioara duplex in stil modern, Complex Ilioara Residence

Amenajare interioara duplex in stil modern, Complex Ilioara Residence

Proiectul de design al acestui duplex a inceput in urma deciziei de a folosi stilul modern in amenajare, pentru a crea un spatiu aerisit, dar in acelasi timp foarte functional. Chiar daca stilul de baza este unul modern, proprietarii au optat pentru culori puternice si indraznete, ceea ce a transformat apartamentul in unul vesel si optimist.

Primul etaj din duplex cuprinde holul de intrare, amenajat intr-un stil eclectic: putin industrial, dar cu elemente moderne. Pentru a avea cat mai multa lumina naturala, peretele si usa care despart holul de bucatarie sunt din sticla transparenta.

Bucataria fiind lunga si ingusta, nu avea suficient spatiu pentru un loc de dining. De aceea spatiul este dedicata in mod special – gatitului, dar care totusi cuprinde si o mica masuta rabatabila pentru cei care vor sa ia o gustare rapida. Culori vesele, un perete ce imita tabla neagra pentru mesaje scrise cu creta – sunt elemente care invioreaza zona de preparare, transformand-o in una placuta si care te poate inspira.

Bucataria se deschide catre zona de dining prin 2 usi glisante. Insa camera data, a fost gandita pentru mai multe destitatii – atat loc de luat masa cu familia sau oaspetii, cat si cazare pentru cei care raman peste noapte. De aceea spatiul a fost prevazuta cu o canapea extensibila si o masa de dining pentru 6 locuri.

Sufrageria este o continuare a holului de intrare si a scarii care duce la urmatorul nivel. De aceea o mare parte din suprafata incaperii este ocupata de scara, insa avand un avantaj de spatii de depozitare creat sub trepte. Livingul este unul destul de minimalist ca piese de mobilier, ceea ce-l face atragator este gama cromatica de culori contrastante: turquise si portocaliu.

Etajul urmator cuprinde zona de dormit/relaxare: dormitorul matrimonial si cel al copiilor, dar si o camera multifunctionala: de birou si de joaca.

Dormitorul matrimonial – o amenajare destul de simplista, dar functionala printr-un dressing generos si mult spatiu de depozitare. Culori destul de neutre si deschise, cu accent pe zona patului, care este tapitat cu un textil catifelat turquise putin pastelat.

Dormitorul copiilor este destinat pentru doi baietei gemeni. Tematica fiind una de rachete, cosmos, univers etc. Culorile alese sunt cele de alb si albastru in mai multe nuante.

Si camera multifunctionala – cuprinde atat zona de birou si o biblioteca pe tot peretele, dar si zona de joaca pentru copii – un Tv cu x-box, pufuri confortabile si spalier pentru activitate sportiva a  copiilor cand vor creste mai mari.

 

Proiect concept 3D

Proiectul este in stadiul de executie.