Amenajare interioara clinica stomatologica Bucuresti

Amenajare interioara clinica stomatologica Bucuresti

Echipa Creativ Interior a avut o noua provocare, si anume, amenajarea unei clinici stomatologice din Bucuresti intr-un spatiu restrans, dar cochet. Punctul de interes a fost concepul pentru zona de receptie, care s-a dorit sa fie unul modern si cat mai minimal cromatic.

Desi receptia a fost amenajata intr-un stil modern, unde culoarea alba predomina ambianta, idea de baza a fost sa cream un spatiu cat mai curat si igienic pentru clientii care vor apela la serviciile clinicii. Totusi am incercat sa adaugam cateva accente de culoare si texturi, cum ar fi lemnul natur si culoarea verde regasita in mobilier sau pereti. Zona receptiei cuprinde atat o zona de asteptare pentru adulti, dar si un mic colt interactiv amenajat special pentru copii.

Formele propuse sunt foarte rezervate, linii drepte si curbe, fara a incarca spatiul. Finisajele alese sunt unele moderne: MDF vopsit, PVC antibacterian, sticla etc.

Daca zona receptiei este destul de conservatoare, atunci biroul personal al femeii manager este amenajat destul de feminin si primitor. Culorile calde si pastelate, finisajele matlasate si catifelate creaza o atmosfera placuta de relaxare, dar in acelasi timp si de confort. Biroul este amenajat intr-un stil modern cu influente contemporane, poate putin glamour prin tapetul lucios propus, prin mocheta de pe pardoseala si chiar a corpurilor de iluminat din cristale.

Clinica stomatologica are scop de a castiga increderea clientilor, de aceea s-a investit in imaginea si conceptul brandului.

Proiectul este in curs de executie.

Proiect 3D.