Design Interior Hotel -  Lafayette Hotel Boutique, Bucuresti
Design Interior Hotel – Lafayette Hotel Boutique, Bucuresti
17/11/2014
Design Interior Cafenea - Cozy Loft Cafe
Design Interior Cafenea – Cozy Loft Cafe
12/05/2015
Arata tot

Amenajare interioara cafenea Voyage Cafe, Sibiu

Design interior - Cafeneaua Voyage Cafe, Sibiu

Design interior - Cafeneaua Voyage Cafe, Sibiu

Design Interior Cafeneaua Voyage Cafe, Sibiu

Voyage Cafe este o cafenea cu o zona convenience, situata in Aeroportul International Sibiu. Acest concept a fost gandit cu scopul de a fi usor si eficient de identificat atunci cand clientul trece pe langa.

La amenajarea interioara am  folosit materiale calde si culori puternice, cum ar fi lemnul, pielea, ardezia, culori de maro inchis si portocaliu. Acest efect combinat a creat atmosfera intima si confortabila a acestei cafenele.

Barul este construit din lemn de nuc de culoare inchisa, iar in contrast cu acesta sunt scaunele si canapelele de piele de culoarea portocalie. Cafeneaua este mpartita pe zone: zona de preparare si servire – la bar, zona de vanzare – expunerea de produse pe module si zona de relaxare – zona de mese cu scaune si canapele.

Am pastrat spiritul traditiei a locului unde este situat  aeroportul, prin reprezentarea orasului Sibiu pe postere. Tot aici am folosit ceasurile setate la fusul orar al oraselor unde aeroportul are zboruri.

Targhetul de baza al conceptului Voyage Cafe este calatorii, care sunt mereu in cautarea  de sobrietate, a mancarii si a unei cafele bune. Acest targhet include atat calatorii grabiti, dar si calatorii care au timp de odihna si relaxare.